April 2, 2013

Fujifilm Instax Mini 8 Pink

Assalamualaikum :)

Actually memang lama dah nak cerita pasal kamera ni..tapi tunggu nak snap 1st picture dulu..baru nak update blog..hehe

Dulu penah cerita nak beli instax 25s kat blog ni..tapi bila dah tengok fujifilm dah keluarkan produk baru iaitu Instax 8,terus jatuh hati! dah la comel,macam-macam warna ada..tambah-tambah ada warna pink pulak tu..memang feveret i la kan..

terus meng'google',tengok kat mana boleh beli kamera ni..nak pegi beli kat shopping mall,macam malas la pulak kan nak keluar semata-mata nak beli kamera ni je..so saja-saja la search kat facebook..sekali ada..senang keje kan,beli online je..

sesiapa yang terasa malas nak keluar pegi beli,meh tengok kat sini.. 

owner dia tersangat la baik..tanya je soalan ape-ape yang kau nak tanya,dia akan jawab dengan sabar dan mesranya..dan korang boleh tanya owner ni untuk best price :)

pengalaman beli online kat sini,memang puas hati! kamera pun sampai dengan selamatnya :)


 punya la tak sabar kan..sampai je parcel,terus bukak..tapi bukak senyap-senyap..kang tetibe ofismate nampak,banyak bunyi pulak diorang ni..itu tak kena la,itu tak bagus la..malas nak dengar..


 sampai rumah,baru belek betul-betul..dan haruslah snap pic ni kan..mesti korang semua nak tengok..kan kan kan? :D


 i beli sekali dengan leather case ni..takut kamera tu nanti calar-calar..lagipun ada promotion..memang wajib beli la kan..


inilah rupanya bila kamera tu dimasukkan dalam beg..comel kan? selamat sikit kamera tu.


  yang ni pandangan dari depan.


 yang ni pandangan dari atas..nampak lubang yang melintang tu? nanti bila dah tangkap gambar, gambar tu akan keluar ikut lubang tu la.


 yang ni pandangan dari belakang.




 

 yang ni semua barang-barang yang ada dalam kotak tu :
-Instax Camera 8
-Leather bag
-Instax mini film
-Double A batery
1 Year warranty
-sticker


 and this is the first picture using instax 8..me with lily! :)




4 comments :

  1. wah comelnya yang 8, dija punya yang 7 yang pink jugak tapi tak secomel yang ni.. auwww nak gak, tapi dah ade tak payah nak ngada2 tengok je la haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe,yg 7 tu pun cantik jugak :)

      Delete
  2. Replies
    1. dah lama dah beli ni..lupaaa...tapi harga skrg dalam RM2++ :)

      Delete