May 2, 2013

Double Sensation Pizza Hut

Assalamualaikum :)

sejak keluar iklan Double Sensation Pizza Hut kat tv,adoiiii..makan tak kenyang, tidur tak lena,mandi tak basah *tipu sangat tuh
memang meleleh air liur..tapi meleleh dalam mulut jela..takde sampai tersembur pun..
memang nampak mengiurkan,sedapppp.bila la boleh makan..
bila aku bersuara kat ofismate,ada je suara-suara yang sumbang..itu tak boleh, ini tak boleh..
arghhh! last-last aku sms nana tanya free tak hari isnin baru ni.
nana reply dia kata free je..yeay!
cakap kat dia nak makan pizza hut, laju je dia on..hahaha

balik keja kul 6, jumpa nana kat lrt maluri..pastu kitorang jalan kaki ke Pizza Hut belakang AEON Maluri..
nasib masa tu tak ramai orang..
cepat je makanan sampai..
kalau tak jenuh nak menahan perut yang tengah kebulur tu..

order Double Sensation set untuk 2 orang, lepastu add onn chicken roll *tak sure plak nama betul benda alah ni..
hidangan pertama yang sampai adalah semestinya mushroom soup..memang feveret!
dah la mushroom soup tu tengah panas, kena plak time tu hujan renyai-renyai,memang sedap la kan..
lepas tu semua makanan sampai dengan serentak..
duduk kat meja untuk 2 orang,pastu order banyak-banyak, sampai penuh meja.

 kalau bagi 2 mangkuk pun, confirm boleh habiskan..haha



this is chicken role.
rasa? macam kureng sikit..maybe sebab rasa mayonis tu kot..
kalau takde mayonis tu,mungkin sedap.


 garlic bread
cicah dengan mushroom soup, memang tebaikkk!


 Double Sensation pizza
ada 2 kerak..
yang bahagian tepi sekali tu ada cheese..
kerak yang kat bahagian dalam tu ada sosej..
tak sia-sia mengidam benda alah ni..
memang sedappp!

 



penuh meja sampai takde ruang nak makan..
nafsu betol.

overall,memang tak menyesal! ;)



No comments :

Post a Comment