May 28, 2013

Mr. Steak House, Shah Alam

Assalamualaikum :)

Ahad yang lepas, pegi teman Mr.K kenduri kahwin kawan dia kat bangi..alang-alang tu konon nak celebrate birthday dia sekali..lama kena tunggu masa yang sesuai nak celebrate..hehe

Sebelum tu saya pun google la tempat makan yang best tapi tak mahal..so, jumpa la tempat ni..
Mr. Steak House
tengok komen kat facebook diorang ni macam best..restoran ni ada 2 cawangan..satu kat Seri Kembang, satu lagi kat Shah Alam..

Mula-mula decide nak pegi yang kat Seri Kembangan..dekat sikit la dengan Bangi kan..tapi GPS tak nak tolong :'( takde bagi petunjuk ape-ape pun..

last-last pegi yang dekat Shah Alam tu..nasib baik kali ni GPS membantu :)





 yang kanan bandung cincau.
yang kiri sirap bandung..
rasa memang sedap..harga tak hinggat berapa..tapi memang puas hati :)



 yang atas ni nama dia Beef black pepper steak..Mr.K yang order..
rasa kuah black pepper tu memang sedap..
tapi daging tu tak best..liattt! penat mulut nak mengunyah..
harga RM 15.90


yang ni saya yang order..
Chicken Merryland..
nama dish ni macam best kan..
rasa mula-mula makan tu boleh la..
tapi bila dah sejuk,tak best..not my taste..
sos dia tu rasanya diorang letak sos tomato kot..
menyesal plak tak order chicken chop biasa je..huhu
harga RM 11.90

tapi kalau korang nak try,boleh je pegi..korang boleh try menu yang lain pulak :)








No comments :

Post a Comment