November 18, 2013

CPUV Pertama dari Nuffnang!!

Assalamualaikum :)

Selama aku blogging ni, actually aku tak berapa nak faham sangat konsep nuffnang ni..yang aku taw, nuffnang boleh bagi kita duit..tu je..macam mana caranya? aku pun tak berapa nak faham..bila tengok blogger lain register, aku pun ikut je register..dan aku jarang-jarang sekali bukak akaun nuffnang aku..

Tadi macam tergerak hati nak bukak..tetiba ada 1st CPUV from nuffnang!! 



serius terkejut..yela, blog aku ni bukannya hebat mana pun kalau nak dibandingkan dengan blogger2 hebat lain..traffic pun macam nak taknak je naik..pastu aku ni plak jenis kalau ada cerita best, baru aku update..bukannya tiap-tiap hari aku nak update..jenis pemalas nak ping blog..aku la tu orangnya..

Bila nuffnang dah bagi cpuv ni, terus automatik nak rajin update blog..hehe Thank you Nuffnang!


Kalau korang nampak iklan pasal Sony Year End Promo 2013 ni tengah dok menari-nari kat blog ni, rajin-rajin la click eh ;)


3 comments :