July 4, 2015

Miss Independent 3

Dugaan di bulan puasa..
Menguji tahap kesabaran..
Entah siapa cerdik pandai pergi cabut nombor plate tu..
1st time jadi kat diri sendiri..
Memang speechless..
Tak terkata..
Tak tahu apa yang kena buat..
Nak kena report polis ke? 
Nak pergi buat baru kat mana?
Kat centre ke?
Kat kedai biasa ke? 
Soalan ini bermain dalam fikiran sendiri..

Nak tanya siapa? 
Tanya la sesiapa yang agak-agak boleh bagi jawapan yang bernas..
Tapi sesiapa tu, siapa? 
Nak buat pattern macam mana? 
Ada macam-macam jenis ke? 
Harga standard berapa?
Yang ni pandai-pandai la fikir sendiri..
Pandai-pandai la google sendiri..
Gamble pergi buat sorang-sorang..
Dengan harapan takkan kena tipu..
Hopefully..

I'm Miss Independent..
Semua pun buat sendiri..








No comments :

Post a Comment