October 7, 2016

A year to remember

Setahun telah berlalu..
Genap..
Dulu, kaulah orang pinjamkan bahu untuk aku bersandar..
Di saat aku baru frust, kecewa, sedih..
Kau lah orang yang bagi aku kata-kata semangat..
Kau lah orang yang banyak mendorong aku untuk move on..
Kau lah orang yang sedia mendengar aku menangis..
Kau juga orang yang tak pernah jemu untuk buat aku ketawa supaya aku boleh lupa masalah aku..

Semua kenangan ni, tak mungkin aku boleh lupakan macam tu je..
Terima kasih untuk semua kenangan indah ini..
Thank you..
Thanks for everything..
Hanya satu aku minta..
Doakan aku sentiasa kuat okeh? 

Actually banyak sangat benda aku nak cakap, sempena setahun kita kenal ni..
Tapi, hanya mampu tulis di notes dan disimpan rapi begitu sahaja..
Tak mampu untuk aku post disini..
Biarkan aku pendam sendiri..
Hmmmmm...

*tulis post yang ni pun nak mengalir air mata jugak..haihh*




No comments :

Post a Comment