December 5, 2016

Rarely Update

Sangat tak sempat nak update kat sini.
Update kat Instagram & FB pun, dah tak meriah macam dulu..
Ntah la, rasa macam buat apa nak update..bukan ada siapa kisah pun kan..
Update sekali sekala sahaja..bila perlu..

Sekarang aku hanya busy update perniagaan aku..
Busy untuk mencari pendapatan sampingan..
Hidup sekarang ni kena pandai cari duit lebih..
Dengan cara ini juga, aku boleh melupakan kisah-kisah lalu..

Sudi-sudi lah support bisnes saya..
'Monista'
InsyaAllah, sedang berusaha untuk lebih maju pada masa hadapan..
Doakan saya..
Amin....

No comments :

Post a Comment